Limak Uludağ Elektrik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Ümitalan İlk ve Orta Okulu ile Harika Çocuklar Dünyası Anaokulu öğrencilerini ağırladı.
Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, koltuğunu Ümitalan Ortaokul 7. sınıf öğrencisi Elif Özek’e devretti.  Ulu Önder Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Limak Uludağ Elektrik’te kutlandı. Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, bu özel günde Ümitalan İlk ve Orta Okul ile Harika Çocuklar Dünyası Anaokulu öğrencilerini ağırladı.  Aytac, ziyarette ilk olarak Ümitalan İlk ve Orta Okulu öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilere Okul Müdürü Tuncay Şimşek ile Müdür Yardımcısı Rıfat Karadeniz de eşlik etti.
Genel Müdür Aytac, gelenek olduğu üzere koltuğunu bir günlüğüne 7. sınıf öğrencisi Elif Özek’e bıraktı. Özek, eğitimin önemine işaret ettiği konuşmasında, “Bizler, bu ülkenin geleceğiyiz. Hepimizin meslek sahibi olarak ülkemize hizmet etmesi gerekiyor. Bunun yolu da çok çalışmak. Çalışkan olursak yapamayacağımız hiçbir şey yok” dedi.
Genel Müdürlük koltuğuna oturan Özek ayrıca çocukları çok sevdiğini, çocuk gelişimi üzerine eğitim almak istediğini, en büyük hayalinin öğretmen olmak olduğunu söyledi. Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac da geleceğin teminatı olan çocukları ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Aytac; enerjinin doğru kullanımı ve enerji verimliliğine dikkat çekti. Lambaların açık unutulmaması ve elektriğin gereksiz kullanımından kaçınmak gerektiğini vurguladı. Çocukların elektrik ile ilgili sorularını yanıtladı. Aytac; “Ulu Önder Atatürk, dünya çocuklarına böyle bir bayram armağan ederek, çocuklara sevgisini ve güvenini ortaya koymuştur. Çocuklarımız, toplumumuzun en önemli bireyleridir. İyi eğitim almış, donanımlı yetiştirdiğimiz her çocuk, ülkemizin ayaklarının daha sağlam yere basmasını ve ileriye gitmesini sağlayacaktır. Yeter ki onlara güvenelim. Onların enerjisi, geleceğimizi aydınlatacaktır. Geleceğin mühendisleri, mimarları, öğretmenleri, sporcuları olacak çocuklarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.
Aytac’ın, diğer özel misafirleri ise Harika Çocuklar Dünyası Anaokulu öğrencileriydi. Çocuklarla gelecekte ne olacakları yönünde sohbet eden Aytac, enerji kaynakları ve Limak Uludağ Elektrik’in hizmetleri hakkında çocuklara bilgi verdi.
Ziyaretlerin sonunda Aytac, çocuklara hediye takdim etti.

Editör: TE Bilişim