CHP Yalova İl Başkanı Nur Koçak ve il yöneticileri 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nde gazetemizi ziyaret ederek çalışmalarımızda başarılar diledi. 10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret eden CHP Yalova İl Başkanı Nur Koçak ve il yöneticilerini gazetemiz imtiyaz sahibi Hayri Tezcan karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tezcan gazetemizin çalışmaları hakkında konuklarına bilgi aktardı. CHP Yalova İl Başkanı Nur Koçak ise, “Gazetecilik demokrasimizin olmazsa olmazlarından birisidir. Sizler halkın haber alma hakkını yerine getirerek toplumun daha şeffaf bir hale gelmesini sağlıyorsunuz. Her ne kadar ulusal basın bir kıskaca alınsa da yerel basın halen özgürce bu görevi yerine getirebiliyor. Biz Yalova Gazetesi olarak sizleri ilimizin ve insanımızın hayrına yaptığınız çalışmalardan dolayı kutluyoruz” dedi.
Gazetemiz imtiyaz sahibi Hayri Tezcan ile CHP Yalova İl Başkanı Nur Koçak ve il yöneticilerini bir süre daha Yalova gündemi ve yaklaşan yerel seçimle ilgili görüş alışverişinde bulundular.

“Basın önemli bir görev üstleniyor”
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, gazeteciliğin çok kutsal, meşakkatli ama bir o kadar da önemli bir meslek olduğunu söyledi. Salman, “Bir toplum eğer sağlıklı haber alamıyorsa hiçbir zaman gelişemez. Geri kalmış toplumların ortak özelliklerinden birisi de basın sektörünün hür ve gelişmiş olmamasıdır. Bu anlamda Yalova Gazetesi nezdinde tüm gazetecileri yürekten kutluyorum” dedi.
“Basın Demokrasinin yapı taşıdır”
Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Tahsin Becan’da gazetemizi ziyaret etti. Yalova Gazetesi İmtiyaz sahibi Hayri Tezcan’a oda çalışmaları hakkında bilgi de verdi. Becan demokrasinin yapı taşlarından birisini basın olduğunu dile getirdi. Yalova Gazetesinin bu anlamda çok objektif, tutarlı ve etik bir tutum sergilediğinin de altını çizen Becan çalışan gazetecilerin gününü kutladı.

Editör: TE Bilişim