Çalışma grupları nitelikleri bakımından kendi aralarında gruplara ayrıştırıldı ve iki adet Özürlü ve Yaşlı Çalışma Grubu kuruldu. Özürlü ve Yaşlı Çalışma Grubunun beş üyesinden biri olan Milletvekili Coşkun, Genel Merkez çalışmalarında da aktif rol almaya devam ediyor.

Coşkun, oluşturulan yeni Stratejik Çalışma Grubu’nun, yeni politikalar ve uygulamalar belirlenmesinde önemli katkı sunacağını ifade ederek, “Stratejik Çalışma Grupları, Ak Parti’nin temel politikaları ekseninde ihtiyaç duyulan stratejik bilgiler üretecektir. Ülkemizin temel sorunları, dünya ve ülke gündemindeki konulara ilişkin; Ak Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı bünyesinde kurulan Stratejik Çalışma Grupları vesilesi ile Milletvekillerinin ve Ak Parti yöneticilerinin bilgi ve deneyimlerinden daha fazla istifade edilebilecek, devletimize ve milletimize faydalı olacak çalışmalar düzenlenecektir.

Özürlü ve Yaşlı Çalışma Grubu üyesi olarak görev almış olmak ziyadesi ile memnun etmiştir. Yalovamızda önümüzdeki günlerde temelini atacağımız Huzur Evi projesi ülkemizde bir ilk olacaktır. İnanıyorum ki yapımı tamamlandıktan ve faaliyete geçtikten sonra diğer illerimize de örnek olacaktır. Özürlü ve Yaşlı Çalışma Grubundaki çalışmalarımızın da Türkiye’de bir ilk olacak Yalova’daki Huzur Evi projesi ile işbirliği ve etkileşim halinde yürütülmesi sağlanacaktır” dedi.
Editör: TE Bilişim