Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 16 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilecek olan AK Parti Yalova 6. Olağan İl Kongresi'ne katılacak.
AK Parti Yalova 6. Olağan İl Kongresi 16 Aralık 2017 Cumartesi Günü saat 14:30'da 90. Yıl Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. Kongreye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yalova'dan çok önemli mesajlar vermesi ve açıklamalarda bulunması bekleniyor. AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak'ın tek liste ile başkanlığa aday olacağı kongre öncesinde ilde geniş güvenlik önlemleri de alınacak. Kocaeli ve Bursa illerinden Yalova'ya takviye olarak çok sayıda polis gelerek Cumhurbaşkanının programı süresince ilde görev yapacak. Öte yandan Çevre illerden de çok sayıda partilinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasını dinlemek için Yalova'ya gelmesi bekleniyor.
Kongrenin tam bir şölen havasında geçeceğini belirten AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ise, "6. Olağan İl Kongremizi yaparak 2019 seçimlerine ilimizi taşıyacak olan kadroları belirleyeceğiz. O nedenle bu kongremiz bizim açımızdan önemli. Kongremize davet ettiğimiz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'da kongreye geleceğini bize bildirdi. Onunda Yalova'ya gelecek olmasının haklı gururunu yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız Yalovalılarla kucaklaşacak ve ilimizden ülkemize ve dünyaya önemli mesajlar verecek. Bu önemli günde tüm vatandaşlarımızı kongremize bekliyoruz" dedi.

 

Editör: TE Bilişim