10 Ağustos 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik “Cumhurbaşkanlığı Seçim Güvenliği ve Propaganda Esasları”  toplantısı Yalova Valisi Esengül Civelek başkanlığında gerçekleştirildi. 
Cumhurbaşkanlığı seçimine sayılı günler kala Yalova'da da bu seçimin huzur ve güven ortamında gerçekleştirilebilmesi için gerekli tedbirler alınıyor. 10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak seçimle ilgili ne gibi tedbirlerin alınacağı ve propaganda esasları Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı ile tartışıldı. Yalova Valisi Esengül Civelek'in başkanlık ettiği toplantıya Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, Kurum Müdürleri ve Siyasi Parti İl Başkanları ve temsilcileri de katıldı. Toplantıda İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdür Yardımcısı Cemil Kocabaş tarafından seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasında alınması gereken tedbirler ile iş ve işlemlere ilişkin seçim önlemleri ve  “Cumhurbaşkanlığı Seçim Güvenliği ve Propaganda Esasları” hakkında detaylı bilgilendirme sunumu yapıldı. 
Toplantı sonrasında Yalova Valisi Esengül Civelek Yalova'da seçimin huzurlu bir şekilde geçmesi için gereken tüm önlemlerin alınması talimatını verdi. 
Editör: TE Bilişim