Yalova Belediyesi Cumhuriyetin Kuruluşunun 91'nci yıldönümü dolayısıyla bir dizi etkinlik organize etti. 28 Ekim 2014 Salı Günü saat 14:00'de Cumhuriyet Meydanında başlayacak etkinlikler akşam 19:00'da 90. Yıl Spor Salonunda düzenlenecek olan Halk Konseri ile sona erecek. Yalova belediyesinden yapılan açıklamada düzenlenecek etkinlikler ve program şu şekilde bildirildi; 

"Yalova’da faaliyet gösteren tüm Sivil Toplum Kuruluşları’nın katılımıyla organize edilen, tiyatro ve halk dansları gruplarının da yer alacağı panayır etkinliğimiz saat 14:00-17:00 arasında Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşecektir. Geleneksel Fener Alayımız 17:30'da Cumhuriyet Meydanı'nda başlayacaktır. Yürüyüş güzergahı Cumhuriyet Meydanı’ndan Yalı Caddesi yönü ve sonrasında Sefabey Caddesi'nden İstanbul Caddesi istikametinde sürerek Fatih Caddesi doğrultusunda devam edecek biçimde belirlenmiştir. Cumhuriyetimizin 91. Yılı kutlamaları çerçevesinde gerçekleşecek ve bir Cumhuriyet yürüyüşü anlamı taşıyan Fener Alayı Stadyum Caddesi üzerinde bulunan 90.Yıl Spor Salonu'nda gerçekleşecek Cumhuriyet Konseri'yle sonlanacaktır.

Bayraklarımızı alıp Cumhuriyet Meydanı’nda buluşup bir kez daha Cumhuriyet Yürüyüşümüzü hep birlikte gerçekleştireceğiz. Tüm halkımız davetlidir"

 

Editör: TE Bilişim