Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel il yöneticileriyle birlikte Armutlu ve Altınova ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü. Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan tarafından karşılanan Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel  ilçede devam eden doğalgaz çalışmalarını belediye Başkanı Mehmet Birkan'la birlikte takip ederek Armutlu ilçesindeki vatandaşlarla görüştü. Demirel, "Armutlu yıllardan beri hayalini kurduğu doğalgaza nihayet kavuştu. Bu ilçede kış aylarında yaşayacak insan sayısının artmasına da neden olacak. Dolayısıyla ilçemiz daha hızlı gelişecek. Ben bu hizmetin ilçemize getirilmesinde emeği geçen başta Belediye Başkanımız Mehmet Birkan olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Altınova ilçesini de ziyaret eden Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, burada Altınova Belediye Başkanı Metin Oral'la birlikte yapımı devam eden Altınova öğrenci yurdu İnşaatını İnceledi. Buradan Altınova Devlet Hastanesine geçen Demirel,hastanede incelemelerde bulundu
Altınova Belediyesine Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hibe edilen İtfaiye Aracı teslim törenine de katılan Demirel burada yaptığı konuşmada, "Altınova ilçemiz belediyemizin yaptığı çalışmalar sayesinde her geçen gün gelişiyor, modernleşiyor. Bunda verilen hizmetin kalitesinin artmasının da büyük bir önemi var. Dolayısıyla bugün ilçede meydana gelebilecek yangın olaylarına müdahale edecek bir itfaiye aracının belediye araç parkına gelişini kutluyoruz. Ben belediyemizi çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Altınova'yı çok daha güzel yatırımlar ve güzel günler bekliyor" dedi.

 

Editör: TE Bilişim