Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel ve Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı makamında ziyaret etti.
Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel yapılan genel seçim sonrasında ilk defa Yalova Belediyesi'ni ziyaret etti. Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü'nün yanısıra parti yöneticilerinin de yer aldığı ziyarette Salman konuklarını kapıda karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Salman konukların belediye çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.
Ak parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel ise yerel yönetimlerin önemine değinerek merkezi hükümetle yerel yönetimin uyumuna dikkat çekti. Ak Parti olarak Yalova'nın yararına olan her çalışmaya destek vereceklerini dile getiren Demirel, "Yalova Belediyesi'nin il merkezinde yapacağı çalışmalarda parti ayrımı gözetmeksizin yardımcı olmayı sürdüreceğiz. Siyaset halka hizmet götürülmesi için sadece bir araçtır. Bizde bu anlayışla yerel yönetimlerle tam bir uyum içerisinde çalışacak ve Ankara'da bizim üzerimize düşen ne olursa onu yapacağız" dedi.
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ise Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel'e teşekkür ederek yerel ve merkezi hükümetin hizmetlerin üretilmesinde büyük önemi olduğuna katıldığını dile getirdi.
Ak Parti heyeti ve Salman Tonami Meydanı'nda devam eden Köprülü Kavşak çalışmaları ve ildeki trafik sorunun çözümü konusunda da görüş alışverişinde bulundular.

Editör: TE Bilişim