Geçtiğimiz Cumartesi günü Yalova'nın Armutlu ilçesinde teknelerinin alabora olması sonrasında denizde kaybolan Deniz Özkan Engin'in arama çalışmaları 3. gününe girdi. Boğularak ölmüş olabileceği düşünülen şahsı Sahil Güvenlik ekipleri her yerde arıyor. 
Armutlu ilçesine tatil için İstanbul’dan gelen 5 kişilik bir grup geçtiğimiz Cumartesi günü tekneyle denize açılmıştı. Tekne fırtına nedeniyle Kabaklı köyü açıklarında alabora olmuş, batan tekneden denize düşen Mustafa Şen (35), Yağız Küçük (7), Güneş Engin (2) çevreden gelen tekneler tarafından kurtarılırken Bulut Ömer Engin (5) boğularak hayatını kaybetmişti. Aynı teknede bulunan ve sularda kaybolan Deniz Özkan Engin (38) içinse arama çalışması başlatılmıştı. Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar halen sürerken aradan geçen 3 güne rağmen halen şahıs bulunamadı. Ekipleri Deniz Özkan Engin'in boğularak ölmüş olabileceği ihtimali üzerinde durarak dip akıntılarının şahsı Gemlik ya da Mudanya açıklarına sürüklemiş olabileceğini düşünüyorlar. Aramaların bir hafta sürmesi bekleniyor. Bu süre içerisinde Deniz Özkan Engin bulunamazsa aramalar durdurulacak. 
Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi
Öte yandan Armutlu ilçesinde teknelerinin alabora olması sonrasında hayatını kaybeden  5 yaşındaki Bulut Ömer’in cenazesi memleketi Bilecik’in Bozüyük ilçesine getirilerek Yeşil Cami'de cenaze namazı kılındı. Cenazeye aile yakınları ve ilçe halkı akın etti. Bulut Ömer’in tabutu önünde bekleyen ailesini yakınları ayakta tutmaya çalıştı. Helalliği alınan minik Bulut Ömer’in cenaze namazı kılındıktan sonra gözyaşları içinde onlarca kişi küçük tabutu omuzlayarak cenaze aracına koydu. Daha sonra Bozüyük Şehir Mezarlığı’na götürülerek burada toprağa verildi.
Editör: TE Bilişim