İl Genel Meclisi meclis gündemine gelen Yalova’nın tanıtımına katkı sağlayan Yalovaspor, Acarspor, Kuzey Kafkas, TUFAG, YAFEM, BAL-GÖÇ ve YOSK Derneklerine maddi destek sağlanması yönündeki talep, tekrar rapor hazırlanması için komisyonlara sevk edildi.
İl Genel Meclisi nisan ayı oturumları cumartesi günü gerçekleştirilen beşinci birleşimle sona erdi. Yalova’nın ve ülkenin tanıtımına katkıda sağladığı belirtilen Yalovaspor, Acarspor, Kuzey Kafkas, TUFAG, YAFEM, BAL-GÖÇ ve YOSK Derneklerine yapacakları faaliyetlerin organizasyon giderlerinde kullanılmak üzere İl Özel İdaresi bütçesinden gerekli maddi desteğin sağlanması teklifi hakkında Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu ile Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonunca hazırlanan raporlar okunarak meclis gündemine geldi.
İl Genel Meclisi geçen dönem komisyon üyelerinin hazırladığı raporlar yerine yeni seçilen komisyon üyelerinin tekrar rapor hazırlamasını ve mayıs ayında konunun tekrar meclis gündemine getirilmesini oybirliği ile kabul etti.
Editör: TE Bilişim