Bir süreden beri sağlık sorunu yaşayan Yalova Cumhuriyet eski  Başsavcısı Fikri Devrimsel 79 yaşında hayatını kaybetti. Devrimsel Yalova Merkez Camisi'nde öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.
4 yıl önce yüksek tansiyona bağlı felç geçiren Yalova Cumhuriyet eski  Başsavcısı Fikri Devrimsel hayatını kaybetti. Devrimsel'in ölümü sevenlerini üzdü. Merhum Yalova Merkez Camisinde Öğlen Namazına müteakiben kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı. Sevenleri namaz öncesinde Devrimsel ailesine taziyelerini ilettiler.Çok sayıda vatandaşın katılımı ile kılınan cenaze namazı sonrasında naşı omuzlara alınan Devrimsel, dualarla götürüldüğü Yalova Şehir Mezarlığında toprağa verildi. Biz de Yalova Gazetesi ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
Fikri Devrimsel kimdir?
1942 Rize Doğumlu olan Fikri Devrimsel, 1975 yılından 12 Eylül 1980 yılına kadar Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürüttü. 12 Eylül 1982 yılında Danışma Meclis Üyeliği görevlerinde bulundu. 1984 yılından itibaren yeniden Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı görevine devam eden Devrimsel. Yalova’da toplam 14 yıl Cumhuriyet Başsavcılığı görevlerini yürütmüştü.

Editör: TE Bilişim