Yalova’daki en büyük su parkı olan Aqualand Su Parkı içerisinde bulunan Mirra SPA Merkezinin konuğu Belçika’nın ünlü Makyöz ve Moda Danışmanı David Jean Motte’ydi. Türkiye’yi çok sevdiğini ve Ramazan sokağını gezerken büyük keyif aldığını söyleyen Motte “Marinada otururken çok sıkıldım” diye konuştu. Motte’yi Yalova’da misafir etmekten mutluluk duyduğunu belirten Domaç, eüğitimini Motte’den Belçika’da aldığını belirtti. Domaç, “Kendisi hem eğitmenim hem de samimi arkadaşım. Bana destek olmak amacıyla ilk kez Türkiye’ye geldi. Buradan oldukça memnun kaldı.” Dedi.

“Aroma terapilerle makyaj yapıyoruz”

Yüzde 100 bitkisel ürünler kullandıklarını belirten Domaç, Mirra SPA Merkezinde alanında uzman makyözler eşliğinde cilt bakımları ve aroma terapiler yapıldığını söyledi. Aynı zamanda kendisi de güzellik uzmanı olan Tuğbay Domaç, kullandıkları ürünlerin yüzde 100 bitkisel olduğunu söyledi. Domaç, “Haziran ayında hizmet vermeye başlayan merkezimizde çeşitli cilt bakımları ve aroma terapiler ile birlikte masajlar yapıyoruz. Masaj, hem vücuda hem de beyine hitap ediyor” diye konuştu.

Türk kadını nasıl giyinmeli? Nasıl makyaj yapmalı?

Türk kadınını ile ilgili gözlemlerine de değinen giyim ve makyaj konusuna değindi. Motte Türk kadınlarına’da bir takım tüyolar vererek makyajda sıcak renklerin tercih edilmesini söyledi. Motte, “Türk kadınlarının yüzü kırmızı ve sıcakkanlı. Bu yüzden makyajı güzel kullanıyorlar. Makyajlarında mavi ve yeşil gibi soğuk renkleri değil sıcak renkleri kullansınlar” diye konuştu. Türk kadınlarının fiziki özellikleri ne’de değinen Motte, “Türk kadınlarının  bazıları uzun boylu ve ince, bazıları ise alçak boylu ve hafif toplu ama her iki tip de çok güzel. Kısa boylu kadınlar mutlaka topuklu giysin. Giyimlerinde de yatay değil dikey çizgiler kullansınlar. Uzun boylu kadınlar ise yatay çizgili kıyafetler kullanmaya özen göstersinler” Şeklinde konuştu.

 

 

Editör: TE Bilişim