Yalova Belediye Meclisi Eylül ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda YASKİ tarafından istenen ek bütçe de kabul edildi.
Yalova Belediye Meclisi Eylül ayı olağan toplantısı Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının en önemli gündem maddesi ise YASKİ tarafından geçen ay talep edilen 7 milyon 200 bin TL'lik ek bütçe oldu. Bu talebin karşılanması amacıyla geçen ay arsa satışına da onay verilmiş, YASKİ'nin talebi ise Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edilmişti. Talep komisyonda görüşülerek meclise sunuldu. Meclis ise YASKİ'nin bu talebini yerinde bularak onayladı.
Yalova Belediye Meclisi ayrıca, Yalova'nın kardeş şehirleri olan Bulgaristan'ın Smolyan kentinde düzenlenecek olan festivale katılacak 3, Dağıstan'ın Mahaçkale Kentinde düzenlenecek festivale katılacak 2 meclis üyesini de belirledi. Geçen ay komisyona sevk edilen

Servis Araçları Hizmet Yönetmeliğinde yapılan değişiklikler de Trafik Komisyonunda alınan kararlar doğrultusunda meclise sunuldu. Meclis bu değişiklikleri de onayladı.

 

Editör: TE Bilişim