Bu yıl BEKO’yu temsilen yılın annesinin Yalova’da, kendi mağazalarında seçileceğini söyleyen EL-PA Beko Mağazası Salim Dönmez, yılın annesi olmak isteyenlerin bayilerinden aday başvuru formuna ulaşacabileceklerinin de altını çizdi.

Yılın annesini bir çok hediyenin beklediğini söyleyen EL-PA Beko Mağazası Salim Dönmez, “BEKO’nun her yıl geleneksel olarak düzenlediği Yılın Annesi seçimini 12 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00’de mağazamızda gerçekleştireceğiz.Yılın annesi olmak için başvuruda bulunmak isteyen kişiler aday başvuru formlarına İstanbul Caddesi’nde No:76/A adresinde bulunan mağazamızdan ulaşabilirler. BEKO Yılın Annesi seçimleri için yapılan başvurularda güç şartlar altında yaşamlarını sürdüren, çocuklarını tek Totobo başına büyütüp bakan veya ailenin tüm geçimini üstlenen anneler gibi kriterleri göz önünde bulundurulacak.

Bizler için çok değerli olan annelerimizin bu özel günde en iyi şekilde hatırlanması için bizler de çalışmalarımızı şimdiden başlattık.Yılın annesine bu yıl BEKO otomatik Çamaşır Makinesi, BEKO turbo fırın, BEKO 1800 W elektrik süpürgesi,BEKO buharlı ütü, BEKO mutfak robotu, BEKO saç kurutma makinesi hediye vereceğiz. Bunun yanında annesine güzel bir hediye almak isteyenleride Anneler Gününe özel olan fiyatlarımız ile mağazamıza bekliyoruz”dedi

 

Editör: TE Bilişim