Çınarcık’ta her sene geleneksel olarak düzenlenen bahçe ve balkon yarışmasında dereceye giren yarışmacılara ödülleri verildi.
Çınarcık Belediyesi’nin düzenlediği “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması’ sonuçlandı. Yarışmada dereceye giren ev sahiplerine ödülleri düzenlenen törenle verildi. Düzenlenen ödül töreninde yarışmacıları tek tek tebrik eden Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, “Bir ilçenin temizliği, güzelliği ve kent estetiğine vatandaşların katkısı çok önemli. Sizin gibi duyarlı ve estetik sahibi vatandaşların ortaya çıkardığı güzellikler örnek oluşturuyor. Biz de her sene yaptığımız bu mütevazi yarışmayla sizleri teşvik etmek ve diğer vatandaşlarımıza örnek oluşturmak istiyoruz. İlçemizin güzelliğine yaptığınız katkılar nedeniyle hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
En güzel bahçe kategorisinde birinciliği Mazhar Gençay kazanırken Yakup Aksoy ikinci, Mustafa Dolu üçüncü seçildi.
En güzel balkon kategorisinde ise Esin Seyrekli birincilik ödülünü aldı. Başak Çilingir ikinci, Sibel Koç ise  üçüncü oldu. Yarışmada dereceye girenlere masa ve sandalye takımı, iki kişilik akşam yemeği ve kahvaltı hediye edildi.
Başkan Kurt, yarışmada hediye sponsorluğu yapan Gözde Plastik, Antep Sofrası ve Çamlık Beach’e de teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim