Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt ve eşi Elif Kurt biricik oğulları Enes ve Eymen Çınarcık Belediyespor Tesislerinde düzenlenen görkemli bir törenle erkekliğe adım attılar.
Sünnet Düğüne, Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Çınarcık Kaymakamı Cafer Sarılı,  CHP İl Başkanı Özcan Özel, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Çiftlikköy Belediye Başkanı Murat Silgapar, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan,  Çınarcık Emniyet Müdür Vekili Alpaslan Yeşilay, Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan, Teşvikiye Belediye Başkanı Ahmet Meydan, Koruköy Belediye Başkanı Kamil Yaman, Subaşı  Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek, Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen, Yalova İl Genel Meclis Üyeleri, Çınarcık Belediye Meclis Üyeleri ve Personeli, Mülki İdare Müdürleri, İl ve İlçe Oda ve Dernek Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri, İş ve Sanat Dünyası, Çınarcık Halkı, Davetliler ve Ailesi katıldı.
 Çınarcık Belediyespor Tesislerinde yapılan muhteşem sünnet düğünü, Taşliman Cami İmam Hatibi Harun Özkan’ın Okuduğu Kuran-ı Kerim Tilavetleri, Mevlidi Şerif, Kasideler ve İlahiler sonrasında başladı. Semazen gösterisi ve Tasavvuf Müziği eşliğinde yapılan sünnet düğününde Belediye Başkanı Avni Kurt ve Eşi Elif Kurt davetliler yakından ilgilendi.
Kurt Çifti oğulları Enes ve Eymen Kurt ile birlikte pasta keserken davetlilerde bu güzel ana ortak oldular. Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt davetlilere hitap ederek, “Oğullarımız Enes ve Eymen’in Sünnet merasiminde sizleri aramızda görmek mutlu olduk. Her birinize şükranlarımızı sunuyoruz. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadınız. Allah’ta sizleri hiçbir zaman yalnız bırakmasın. Hapimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Vatana, Millete, ailelere hayırlı evlatlar nasip etsin. Tekrar her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Kusurumuz varsa af ola diyoruz. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyor Allah hepinizden razı olsun" dedi.
Editör: TE Bilişim