Engelli annesi Makbule Budak Çalışkan, Yalova Gençlik Merkezi, Çiftlikköy Belediyesi,Termal Belediyesi ve Gerçek Dünya Rehabilitasyon Merkezi tarafından organize edilen, "Doğada sevgiye engel yok, şenlik var" adlı etkinlik Termal Üç Kardeşler Piknik Alanında gerçekleştirildi. 
Engellilere yönelik olarak gerçekleştirilen "Doğada sevgiye engel yok, şenlik var" etkinliğinin bu yılki ayağı yine yoğun bir katılıma sahne oldu. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Engelli annesi Makbule Budak Çalışkan'ın çabaları ile gerçekleşen etkinliğe Gençlik Merkezi, Termal Kaplıca İşletmeleri, Çiftlikköy Belediyesi,Termal Belediyesi ve Gerçek Dünya Rehabilitasyon Merkezi ile Duru kültür merkezi, Bay Müzik Evi, iş adamı İlker Kaya ,yoga hocası Fatma Genç destek verdi. Yoğun bir katılımla Termal Üç Kardeşler Piknik Alanında gerçekleştirilen etkinlik hakkında bilgi veren Engelli annesi Makbule Budak Çalışkan, "Bir kez daha 'Doğada sevgiye Engel yok, şenlik var' dedik.  Her yıl farklı organizasyonlar yaparak engelli çocuklarımızı ve ailelerini sosyal hayatın içinde var olmalarını sağlamaya çalışıyoruz.  Bende bir engelli annesi olarak bu etkinlikte bizlere bir ayna tuttum, hepimizin bir engelli adayı olduğumuzu hatırlatmak istedim. Yılda bir kez hatırlanan özel insanları farklı bir tarihte etkinlik yaparak bir gün değil her gün hatırlayalım istedim. Yine çok kalabalık bir katılım sağlanan bu güzel günde çocuklarımız ve aileleri doğayla iç içe olan Termal Üç Kardeşler Piknik Alanında doyasıya eğlendi. Bizlere bu organizasyonda destek olan tüm kurum ve kuruluşlara çok teşekkür ederim. Çiftlikköy Belediyesi,Termal belediyesi, Gerçek Dünya Rehabilitasyon Merkezi,Duru Kültür Merkezi, Bay Müzik Evi işletmecisi Bayram Ali Ugip, iş adamı İlker Kaya, yoga hocası Fatma Genç, Gençlik merkezi lideri Sibel Demir, Termal Kaplıcaları İşletmesi Müdürü Ömer Şahan ve tüm doğa sever dostlarıma destek ve yardımlarından dolayı sonsuz teşekkür ederim. Bundan sonraki yıllar geleneksel olarak yapmayı devam ettireceğimiz bu anlamlı projede katkı sunmak ve bizlerle birlikte bugüne anlam katmak ve bu güzel atmosferi paylaşmak isteyen   herkesi aramızda görmek beni çok mutlu eder" dedi. 
Termal Üç Kardeşler Piknik Alanında gerçekleşen etkinlikte bir çok renkli aktivite yapıldı. Engelliler ve engelli aileleri gün boyunca eğelenerek unutulması güç bir gün geçirdiler. 
Editör: TE Bilişim