Yalova eski Valisi Yusuf Erbay Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel'i TBMM'de ki odasında ziyaret etti. Erbay ve Demirel Yalova hakkında görüş alışverişinde bulundular. 
Yalova'da önemli çalışmalara imza atan Yalova eski Valisi Yusuf Erbay Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel'i ziyaret etti. Demirel'in TBMM'de ki odasında gerçekleşen ziyarette, konu ise Yalova oldu. Yalova üzerine görüş alışverişinin gerçekleştiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel Erbay'a teşekkür etti. 
Yalova'da bugüne kadar en uzun süreyle görev yapmış Valilerden biri olan Erbay, Yalova'da  taş ocaklarına karşı verdiği mücadelelerle öne çıkmıştı. 2003-2008 yılları arasında Yalova Valiliği, 2008-2009 yılları arasında Merkez Valiliği yapan Erbay, 2009 yılında tekrar Yalova Valiliğine atanmış, bir süre sonra yeniden Merkez valiliğine atanmıştı.Ocak 2011'de tekrar mahkeme kararıyla Yalova valiliğine dönmüş ve Mart 2011'de  istifa ederek yeniden Merkez valiliğine atanmıştı.
Editör: TE Bilişim