Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan, “Sevinç ve üzüntüleri ile 2012 yılını uğurlarken,  ilçemiz adına güzel gelişmelerin yaşanacağına inandığım 2013 yılını Çınarcık halkı ile birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyim. Yeni yılın milletimize ve tüm insanlığına barış, huzur ve refah getirmesini diliyorum.” dedi.

2012 yılının değerlendirmesini yapan Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan, "2013 yılının en iyi şekilde geçmesi için gücümüzü, zamanımızı ve kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanmak gerektiği bilincindeyiz. 2012 yılında İlçemiz Devlet Hastanesi ve Çınarcık Meslek Yüksek Okulu binaları tamamlanarak hizmete açılmıştır.2012 yılı itibariyle altyapı ve arıtma tesisimiz tamamen bitirilmiştir.2013 Ocak ayı itibariyle şehir şebeke suyunun yenilenmesi çalışmasına başlanacak ve yıl içinde tamamlanacaktır. Ayrıca Huzurevi ve Kapalı Spor Salonu inşaatları tamamlanıp hizmete girecektir. 2013 yılında kapalı pazaryeri, kültür sarayı ve sanayi sitesi gibi projelerimizi hayata geçireceğiz. Tüm bu çalışmalarımıza paralel olarak iskele meydanı, park bahçe çalışmalarının yanı sıra ilçenin büyük çoğunluğunda çevre düzenleme çalışmalarına gidilecektir" açıklamasında bulundu.

Başkan Erdoğan açıklamasını şöyle sürdürdü: "Biz her derecedeki personelimiz ile 2013 yılında halkımıza daha çok sosyal ve ekonomik imkanlar sunabilmenin gayreti içerisinde olacağız. Yeni yılda ilçemizi her alanda daha da geliştirmek, vatandaşlarımızın geleceğe ümit ve güvenle bakmalarını sağlamak amacıyla toplumun tüm kesimleriyle işbirliği içerisinde daha fazla çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, saygıdeğer Çınarcık’lı vatandaşlarımızın yeni yılını sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi.
Editör: TE Bilişim