Kongrede Divan Başkanlığını Adnan Kölekçi yaptı. Mehmet Sabri Togan ve Tuncay Ağpınar katip üyeliklerine seçildi. Yönetim kurulu hesap ve faaliyet raporlarının okunmasının ardından Denetim Kurulu raporu okunarak ibra edildi. Dilek ve temenniler kısmında söz alan Başkan Alemdar Coşkun, iki senelik faaliyetleri hakkında bilgiler verdi ve bundan sonra seçilecek olan yönetim kuruluna başarılar diledi.

Tek listeyle gerçekleştirilen seçim sonrasında Yönetim Kurulu Asil üyeliklerine Ruhi Kaya, Tuncay Ağpınar, Ömer Cahit Şahin, İlker Demirel, Cafer Kaşıkçı, Mehmet Sabri Topçu, Kadir Ekinci seçildi. Yedek üyeliklere ise Ertekin Odabaşı, Adnan Beşgöze, Hasan Cahit Çilingir, Birol Tepe, Nazım Varol, Selahattin Özelçi, Tufan Coşkun seçildi. Denetleme Kurulu ise Sabri Karaçam, Adnan Kölekçi, Muammer Terzioğlu’dan, yedek üyelikleri ise Alemdar Coşkun, Haydar Özcan, Harun Canafan’dan meydana geldi.

Erzincan Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin yeni başkanı Ruhi Kaya, Yalova Belediyesi personeli. Belediye Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Yalova kurucusu. Aynı zamanda Bem-Bir-Sen ve Memur Sen Eski Yalova İl Başkanlığı da yapmış bir isim.

 

Editör: TE Bilişim