Denek Başkanı Turgut Köse ve Yöneticiler  Günhan Ergüder, Seyfullah Doğru, Feridun Doğrudil, Bayram Günaydın ve Suphi Yılmaz'ında hazır bulunduğu ziyarette Yalova gündemine ilişkin konular görüşüldü.

Yalova gündemine ilişkili konuların görüşüldüğü ziyarette Turgut Köse,Dernek çalışmaları ile ilgili Emineyet  Müdürü Ahmet Selim Akyıldız’a  bilgiler verdi.Köse şunları söyledi'  Amacımız klasik bir anlayışla, lokal işletip dernekçilik yapmak değil.Yalova'nın tüm sorunlarına eğilmek,Yalova'nın geleceği ile ilgili fikirlerimizi sunabilmek ve Yalova'da yaşayan tüm hemşehrilerimizle birlikte çocuklarımıza bırakacağımız sağlıklı ve güvenli kent için çevremizde yaşananlara duyarlı olmak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Siyaset yapmak amaçlı kurulmuş bir dernek değiliz. Derneğimizde herkes bireysel olarak özgür iradesini kullanarak istediği siyasi partiye destek verir.Yalova'nın sorunlarına çözüm noktasında Erzurumlular Derneği üzerine düşen noktada göreve hazır olacaktır' şeklinde konuştu.

Yalova Emniyet Müdürü A. Selim Akyıldız’a  ziyaret anısı olarak bir de plaket veren Dernek yöneticilerine İl Emniyet Müdürü’de  teşekkür etti.

 

Editör: TE Bilişim