Kirazlı Köyü Muhtarı Mustafa Temel köyde ki çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Köyün birçok ihtiyacının karşılandığını ve sorununun çözüme kavuşturulduğunu dile getiren Temel, “Köyde altyapı dışında hiçbir eksiğimiz kalmadı. Altyapıda sorun yaşamasak da eskidi. Bunun dışında köyde kayma olan noktalara 11 bin metre kare istinat duvarı ördük. Bin 200 metre karelik bir sosyal tesisi de köyümüze kavuşturduk ki bu büyük bir ihtiyaçtı” dedi.
İl Özel İdaresine de teşekkür eden Temel, “İl Özel İdaresi ile koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Köyümüze birçok hizmet geldi. Sorunlar hızla çözüme kavuşturuldu. Eskiden köyler hizmet alamazdı. Ama şimdi köylerde eksik bulmak neredeyse zorlaştı. Bunun için Yalova Valisi Tuğba Yılmaz’a, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel’e ve İl Özel İdaresi Genele Sekreteri Selim Karahan’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili de kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Temel 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimde yeniden Kirazlı Köyü Muhtarlığı için aday olacağını belirtti. Temel, “Köy halkımızın teveccühü var. Bende köyümüze yönelik projelerimi hayata geçirmek istiyorum. O nedenle bu seçimde de aday olacağım” dedi.

Editör: TE Bilişim