Yalova Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından odada 25 yıl ve üstünde üyeliği bulunan esnaflar onuruna bir yemekli program tertipledi. Gecede, 121 esnaf ve sanatkara plaket takdim edildi.
Yalova Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından Uygulama Oteli’nde odada üyeliği 25 yıl ve üstünde olanlar için bir gece düzenlendi. Geceye plaket alacak olan esnaf ve sanatkarlar ile eşleri katıldı. Geceye ayrıca Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç, Ticaret İl Müdürü Alpaslan Tunalı, İşkur İl Müdürü Erhan Dede ve SGK Müdürü Salih Aydın da katıldı.
Yalova Esnaf Odası Başkanı İsmail Mutlu, konuklarını kapıda karşıladı. Programda bir konuşma yapan İsmail Mutlu, “Birçok arkadaşımız bir birini tanımasına rağmen uzun senedir bir biriyle belki görüşmüyordu. Bu gece de buna vesile oldu. Uzun yıllar Yalova’da esnaflık yapan sanatkârlık yapan arkadaşlarımızı biz Yalova Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak ödüllendirmek istedik. Odamızda 25 yıl ve üstünde üyeliği olan duayenlere plaket takdim edeceğiz. Ben hepinizi yakinen tanıyorum. Uzun yıllar tanışıyoruz. Hepiniz benim için bir numara esnafsınız. İnşallah sizden sonra gelecek nesil de esnaf ve sanatkârlık yapıp bu topluma hizmet eder” dedi.
Yapılan konuşmanın ardından odada 25 yıl ve üzerinde üyeliği olan esnaf ve sanatkârlara plaketleri takdim edildi. Plaketleri Başkan İsmail Mutlu’nun yanı sıra protokol mensupları takdim etti.Gecede bir de esnaflar pasta kesti.

Editör: TE Bilişim