Evci Nalburiye ve Hırdavat San. ve Tic.Ltd.Şti. tarafından kurulan Evci Yapı Market, Yalova- Bursa karayolunun ikinci kilometresinde kapılarını Yalovalılara açtı. 5 bin metrekaresi kapalı, 10 bin metrekaresi açık olmak üzere toplam 15 bin metrekarede hizmet verecek olan Evci Yapı Market yetkilileri, büyüklüğü ve ürün çeşitliliğiyle Yalova’nın alanındaki lider kuruluşu olacağını belirttiler.

 

1200 metrekaresi yapı market, 1200 metrekaresi de Vitra Showroom olarak hazırlanan yapı marketin açılışı ise 21 Haziran tarihinde yapıldı. Saat 15:00’de başlayan açılışta çeşitli sürprizler ve kokteyl programıyla misafirlerini ağırlayan Evci Yapı Market, Yalova’da son dönemde gelişen yapı sektörüne yeni bir ivme kazandırarak, dev markaları uygun fiyatlarla tüketiciyle buluşturacak.  Açılışa Yalova Bürokrasinin önde gelen isimleri katıldı.
Evci Yapı Market’te Yok Yok

Elektrik ve elektronik ürünlerinden hırdavat malzemelerine, elektrikli ev aletlerinden bahçe mobilyalarına, her çeşit inşaat malzemesinden hortum ve boru çeşitlerine, iş güvenlik ekipmanlarından boya ve yapı kimyasallarına kadar yüzlerce çeşit ürünü müşterilerine sunacak yapı markette banyo ve mutfak ürünleri de yer alacak.

 

Evci Yapı Market bünyesinde Vitra, Artema, Franke, Bosch, Viko,Evci Plastik, Fırat Plastik, Hakan Plastik, Pilsa, Üzümcü, Senkron, Poelsan, Stf, Oktay Aydınlatma, Legrand, Ay-ka Elektrik, Öznür Kablo, Tomax, Çar-pa, Meridyen, Rothenberger, İzeltaş, Selective, Alembertola, Sumak, Karcher, Henkel, Sika, Marshall, Dekor, Meges, Bianca, Adell, Tema gibi her biri sektöründe marka olmuş firmaların ürünlerin son teknoloji ürünleri bulunuyor. 

Editör: TE Bilişim