Yalova'nın Çiftlikköy İlçesine bağlı Dere Köy'de yaşayan 77 yaşındaki Alzheimer hastası Ahmet Limon evinden çıkarak kayboldu. Hayatından endişe edilen yaşlı adamın bulunması için Yalova AFAD ve MAG-DER ekipleri çalışma başlattılar. 
Dereköy'de yaşayan 77 yaşındaki Alzheimer hastası Ahmet Limon  geçtiğimiz gün erken saatlerde evden çıktıktan sonra bir daha dönmedi. Ailenin jandarmaya baş vurmasından sonra Yalova AFAD ve MAG-DER'den yardım istendi. İki çocuklu Ahmet Limon'u bulmak için AFAD ekipleri dağ bayır aramalara başladı. Köy civarında akar sular, ormanlık alanlarda yapılan çalışmalardan netice alınmazken AFAD ve MAG-DER ekipleri çalışmalarını daha geniş bir alana yayma kararı aldı. 
Daha evvelde kaybolduğunu söyleyen Ahmet Limon'un yakınları," Hayatından endişe ediyoruz.Daha evvel yine 15-16 saat kaybolmuş ve Laledere köyünde bulmuştuk.Bu sefer aramadık yer bırakmadık. Çocuk gibidir. Kimse ile konuşmaz. Gece gündüz aramadık yer bırakmadık.Kendisini görenlerin lütfen en yakın güvenlik kuvvetine bildirmelerini rica ediyoruz." dediler.
Editör: TE Bilişim