Tavşanlı beldesinde iş makineleri kiralayan özel bir firmanın işletme müdürü olarak çalışan Serkan Çiçek ile Gülsüm Kılıç, nikah masasına oturmadan önce, forklifti  'gelin arabası' haline getirdi. Çift düğün salonuna giderken, forkliftin ön kancalarına oturtulan bir koltuğun üzerinde yolculuk yaptı. Çifti bir iş makinesi üzerinde görenler gözlerine inanamadı. 

       

                Forklift düğünün yapılacağı yere doğru hareket etmeden önce basın mensuplarına açıklamada bulunan damat Serkan Çiçek, "Bizim ağırlığımızı ancak forklift kaldırır" dedi. Çiçek, "Şaka biryana kuzenlerim ve ağabeyimin bana yapmış oldukları bir sürprizdi. Gerçekten çok hoş. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

 

                Bir basın mensubunun "dünya evine girerken normal bir araç mı yoksa forklift mi hayal ediyordunuz?" sorusu üzerine gelin Gülsüm Kılıç, "Normal bir araç hayal ediyorum. Bana da sürpriz oldu. Zor kabul ettirdiler ama sonuçta kabul ettim." diye konuştu.           

 

                Görenlerin ilgi odağı olan genç çift, forklift gelin arabasıyla şehir turu attıktan sonra düğünün yapılacağı Tavşanlı Kültür Merkezi'ne gitti. 

        

 

Editör: TE Bilişim