Türkiye’nin turizm değerlerinin sergilenceği Emitt Turizm Fuarı, 26-29 Ocak tarihleri arasında 21.kez kapılarını açacak. İstanbul Büyükçekmece TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Emitt Turizm Fuarı’nda Yalova’nın kültürel ve turistik değerleri de İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü stantında sergilenecek. Fuar öncesi, katılımcılarla birlikte İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen toplantıda hazırlıklar masaya yatırıldı.
Sektör temsilcileri ile ilgili kuruluşların katılımları ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Şeref Tali Başkanlığında gerçekleştirilen toplantı ile ilgili yapılan bilgilendirmede, “EMİTT Turizm Fuarı öncesi müdürlüğümüz tarafından düzenlenen toplantıda sektör temsilcileri ile istişare toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan hazırlıklar masaya yatırıldı. İstişare toplantısına, Kültür ve Turizm Müdürü Şeref Tali başkanlığında, Şube Müdürü Nurbay Değirmenci, Altınova Belediyesi’nden Hakan Beykoz, Çiftlikköy Belediyesi’nden  Sinan Günay, Çınarcık Belediyesi’nden  Hülya Nazlı, Termal Belediyesi’nden  Uğur Yavuz, Arıcılar Federasyonu Erol Kocatepe,
Kadın Girişimciler-Sabun Çiçekleri Bilgehan Ulusoy, Kupon Koza Meral Evcin özdemir, Çini İşi Meryem Buhari  ve sektör temsilcileri katıldı” ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilişim