Armutlu Belediyesi tarafından oluşturulan gece pazarı ilçeye tatil amacıyla gelenler başta olmak üzere herkesin ilgisini çekiyor.
Armutlu Belediyesi'nin ilçede geceleri de gezilebilecek ve aynı anda vatandaşlara stant açarak para kazanabilecekleri bir yer oluşturmak adına oluşturduğu Gece Pazarı vatandaşların akınına uğruyor. Takıcılardan, el emeği göz nuru eserlerini satışa sunan vatandaşlara kadar çok sayıda standın yer aldığı gece pazarı tüm gece boyunca açık kalıyor. Vatandaşlar stantlarındaki mallarını satarak para kazanırken vatandaşlarda gezerek zaman geçirebilecekleri bir yere kavuşmuş oluyorlar. Tatilciler kadar ilçede yaşayan vatandaşlarında ilgisini çeken pazarda tezgah açanlar durumdan son derece memnun olduklarını dile getirerek, "Burası geceleri de açık kalan bu nedenle de ilgi gören bir yer. Bizde gerek kendi yaptığımız gerekse başka yerlerden aldığımız eşyaları burada satarak para kazanıyoruz. Vatandaşlar gece boyunca pazarı dolduruyorlar. Belediyemize teşekkür ederiz" dediler.
Vatandaşlar ise, "Gece dolaşmak için dışarıya çıktığımızda mutlaka uğradığımız noktalardan birisi Gece Pazarı oluyor. Burada takıdan, el emeği göz nuru çalışmalara kadar çok ilginç şeyler satışa sunuluyor. Hem zaman geçiriyor, hem de alışveriş yapıyoruz. Gerçekten iyi düşünülmüş ve turizmle geçinen bir yere yakışır hizmet olmuş. Belediyeyi yürekten kutluyoruz" diye konuştular. 

Editör: TE Bilişim