Gençler İstiklal Marşı ve Çanakkale Zaferi ile ilgili düşünce ve duygularını yazacakları mektuplarda anlatacaklar. Genç Memursen Yalova Şubesi lise öğrencilerine yönelik, "Direnişin sembolü İstiklal, destanın adı Çanakkale" konulu bir mektup yarışması düzenledi. 
Genç Memur-Sen Yalova Şube Başkanı Soner Taşova gençlerin İstiklal Marşı ve Çanakkale Zaferi ile ilgili duygu ve düşüncelerini aktaracakları Mektup Yarışması hakkında bilgi verdi. Taşova, " Türkiye’ nin 81 ilinde teşkilatlanması bulunan Genç Memur-sen olarak, 'Direnişin Sembolü İstiklal, Destanın Adı Çanakkale' konulu mektup yarışması düzenleyeceğiz. Bol ödüllü olan yarışmada dereceye giren mektuplar bastırılacak ve kitap halinde dağıtımı sağlanacaktır. Yarışma lise öğrencilerine yöneliktir. Yarışmaya son katılım 26 Şubat 2016 tarihidir. Diğer hususlar ve şartname Yalova Genç Memur-Sen’ in sosyal hesaplarında paylaşılmıştır.  Ülkemizin geleceği olan gençlerimizden büyük kahramanlarımıza yönelik duygularını tüm Türkiye ile paylaşmalarını bekliyoruz.”dedi. 
Yarışmanın 1.si olana 1 adet Macbook bilgisayar, 2.sine Toshiba Notebook İ5, 3.süne 1 adet Toshiba Notebook İ3 ve Mansiyon ödülüne layık görülen yarışmacıya ise 1 adet İPad Mini hediye edilecek. 
Editör: TE Bilişim