Katılımın bir hayli fazla olduğu şölende Veliler ve öğrencilerden ilgi büyüktü. Okulun bahçesinde yapılan şölende pek çok etkinlik yapıldı.

Yalova Anadolu Lisesi bu yıl 5’incisini düzenlediği Gençlik Şöleni renkli görüntülere sahne oldu. Pek çok etkinliğin düzenlendiği şölende, gençler gönüllerince eğlendi. Etkinlikler arasında Bisiklet Akrobasi Gurubu, Köpek Mex gösterisi,  Futbol Akrobatları, Dağcılık Kulübü baca tırmanışı, halat çekme yarışı ve sandalye kapma yarışı, Uçak Simülatörü Aktivitesi, Akademik Gençlik ve Spor Kulübü jimnastik gösterisi, Murat Şahin Aikido gösterisi, Ebru Sanatı çalışması, Kuzey Kafkas dans gösterisi, Ziya Gökalp İlköğretim Okulu folklor gösterisi vardı. Erkeklerin halat çekme yarışında üç kez halatın kopması renkli görüntülere sahne oldu. Okulun müzik gurubun da mini bir konser düzenlediği şölene öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösterdi.

Şenliğin geçen sene ki gibi bu yılda güzel geçtiğini ifade eden Yalova Anadolu Lisesi Müdürü Rıdvan Acar,” Bir eğitim yılının daha neredeyse sonuna yaklaştık. Gelenekselleşerek bu yıl 5’inci kez düzenlendiğimiz şenliğimizin bu yıl da başarıyla gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz şenlik kapsamında gönüllerince eğlendiler. Şenlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim