Yalova'da bayram öncesinde başlayan trafik yoğunluğu bayramın sonunda da çileye dönüştü. Yalova-Topçular arasında uzun araç kuyrukları oluşurken tatilciler saatlerce kuyrukta beklediler. 
Bayram öncesi Cuma gününde tatili sevdiklerinin yanında geçirmek isteyenlerin İstanbul'dan diğer bölgelere yönelik tatil maratonu yollarda yoğunluğa neden oldu. Topçular-Yalova-Bursa arasında yaklaşık4 kilometrelik uzun araç kuyrukları oluşurken sürücüler normal günlerde 15 dakika süren Topçular-Yalova arasını 1.5 saatte güçlükle kat edebildiler. 
Çile bununla da sınırlı kalmadı. Yoğunluk bayram sonu da dönüş istikametinde yaşandı. Tatilden dönen vatandaşlar Yalova'dan Topçular istikametine uzun araç kuyrukları oluşturdular. Saatlerce süren kuyruğu aşıp topçular iskelesine ulaşan vatandaşlar bu sefer de iskelede feribota binebilmek için beklediler. 
İstanbul Deniz Otobüsleri İşletmesi Topçular'da ki yoğunluğa karşılık verebilmek için 17 feribot sefer yaptı. Topçulardan aldıkları araçları Eskihisar'a bırakan feribotlar bekleme yapmadan yeniden Topçulara dönerek tüm gün boyunca çalıştı. Buna rağmen yoğunluk bayramın son gününün geç saatlerine kadar eritilemedi. Hal böyle olunca bayram yolculuğu tatilciler için gidişte de gelişte de işkenceye dönüştü. 
Editör: TE Bilişim