Yalova Giresunlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Arslan, 2017 yılını değerlendirmek amacı ile dernek lokalinde kahvaltılı bir toplantı düzenledi.
Toplantıya, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Başkan yardımcıları ve bazı esnaf oda başkanları ile birlikte, belediyeden bazı birim yöneticileri de katıldı. Elmalık Köyü Muhtarı Melih Boz ve MKP Mahallesi Muhtarı Yavuz Koçal da, katılanlar arasındaydı. Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde bulunan sosyal tesiste gerçekleştirilen toplantıda, Yalova da yaşayan Giresunlular'ın ikamet ettikleri yerleşim yerlerindeki sorunlar, Başkan Salman ve beraberindeki heyete anlatıldı. 
Gündeme getirilen sorunların giderilmesi için, birim yetkililerine talimat veren Başkan Salman, bir konuşma yaparak; "Hepinizin yeni yılını kutlar, sağlık huzur ve barış içerisinde geçireceğimiz bir yıl olmasını dilerim" dedi.
Daha sonra dernek başkanı İbrahim Arslan da bir konuşma yaparak 2017 yılının değerlendirmesini yaptı. Arslan konuşmasında; "Benim, derneğimiz adına gerçekleştirmek istediğim hedeflerim vardı. Bu hedeflerimi şöyle sıralayabiliriz;  Derneğimize bir sosyal tesis kazandırmak, Yalova Çotanak Spor Kulübü'nü kurmak, bir futbol takımı oluşturarak gençlerimizdeki potansiyeli aktif hale getirmek ve bu sportif faaliyetlerde kullanmak için bir otobüs kazandırmaktı. Futbol takımımızdan bu sezon 2. Amatör liginde şampiyonluk bekliyoruz. Hamdolsun şimdi bunları gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bizim daima yanımızda olan ve  bu sosyal tesisi bize kazandıran, Bağcılar Belediye Başkanımız sayın Lokman Çağrıcıya, Yalova Belediye Başkanımız sayın Vefa Salman beye çok teşekkür ediyorum. Derneğimizin kuruluşundan beri emek vererek, bu günlere kadar gelmesine vesile olan, geçmiş dernek başkanlarıma ve yönetimlerde görev almış, elini taşın altına koymuş herkese minnettarlığımı ve teşekkürlerimi arz ediyorum.  Ayrıca desteğini her zaman yanımda hissettiğim siz değerli hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum.Şimdi bir hedefim daha var, Allah'ın izni ile derneğimize bir mutfak kazandırmak ve etkinliklerimizde ihtiyacımız olan yemeği kendi mutfağımızdan çıkarmak istiyorum. Bu konuda da siz değerli hemşerilerimin desteğini esirgemeyeceğinizi ümit ediyorum. 2018 yılının Tüm insanlığa barış, sevgi ve mutluluk getirmesini diliyor, katılımlarından dolayı tüm misafirlerimize ve siz değerli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum.  En kısa zaman da tekrar biraraya gelebilmek ümidi ile hepinizi yüce yaratanımıza emanet ediyorum" dedi.

 

Editör: TE Bilişim