Paşaköy'ün doyumsuz manzarasına karşı bir köy kahvaltısı yapmak isteyen vatandaşların ilk tercihi Gökkuşağı kahvaltı oluyor.
Hizmete girdiği günden beri ilgi gören Gökkuşağı kahvaltı serpme kahvaltı konsepti ile konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Paşaköy'ün temiz havası ve doğasının eşliğinde doyasıya bir kahvaltı yapmak isteyenler özellikle hafta sonlarında soluğu burada alıyorlar.
Gökkuşağı Kahvaltı, Köy kahvaltısı ve serpme kahvaltı konsepti ile vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Paşaköy'ün doyumsuz doğası ile iç içe kahvaltı yapmak isteyen vatandaşlar ise mekana büyük ilgi gösterdi. Gördükleri ilgiden son derece memnun olduklarını belirten işletmeci Filiz Ece, "Doğayla içiçe, şehrin keşmekeşinden uzakta bir gün geçirmek isteyen vatandaşlara evlerinin rahatlığını sunmayı amaçlıyoruz. Tüm düzenlemelerimizi de bu yönde yaptık. Açıldığımız günden beri vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği ilgi de doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Tüm halkımızı Gökkuşağı Kahvaltı farkını yaşamaya davet ediyoruz" dedi.
İşletme düğün ve nişan organizasyonlarına da hizmet veriyor. Bu anlamda deneyimli personelleriyle müşterilerini beklediklerini dile getiren Ece, "Mutlu günlerinizde de yanınızda olmak istiyoruz" diye konuştu.  Gökkuşağı Kahvaltıdan rezervasyon yaptırmak isteyen vatandaşlar ise 0544 217 76 66 nolu telefondan bilgi alabiliyorlar. 

 

Editör: TE Bilişim