Ziyaret sırasında polis memurlarının çalışmalarından memnun olduklarını belirten komisyon üyeleri, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız’a teşekkür ettiler. Toplum Destekli Polis uygulamasının başarıyla sürdürüldüğünü ifade eden üyeler, mahallelerindeki asayiş konularında Akyıldız’la fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Yalova Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız, “Her yerde olduğu gibi Yalova’da da çeşitli suçlar oluyor. Ama diğer illerle kıyasladığımızda sakin bir şehiriz. Çok ciddi olaylara rastlamadık. Bunda, önlemlerimizin etkili olduğunu düşünüyoruz. Asayiş bakımından Yalova’da çeşitli noktalar var. O noktalara ağırlık veriyoruz. Mümkün olduğu kadar personelimizi sokakta tutmaya çalışıyor, olay yerine seri ulaşıyoruz. Vatandaşlarımızı seviyoruz. Onlara zarar gelmemesi için çabalıyoruz. Vatandaşımız her şeyin en iyisini hak ediyor” diye konuştu.

Akyıldız, olay yerine 3-5 dakika arasında intikal edildiğini ve bu konuda aksama yaşanmadığını belirterek Yalovalıların gördükleri şüpheli durumları ihbar ettiğini; ihbarların da yüzde 95 oranında doğru çıktığını söyledi. Ahmet Selim Akyıldız, Yalova halkına bu konudan dolayı teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim