Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın ağabeyi ve BİLNET Ceo’su Hasan Gülbaran, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ı ziyaret etti. 
Başkan Silpagar’ı makamında ziyaret eden Hasan Gülbaran’ın ziyareti esnasında AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Ogün Şengün, Belediye Başkan Yardımcısı Afşin Karyağdı ve Belediye Meclisi AK Parti Grupbaşkanı Harun Çetintürk’te hazır bulundu. 
Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ile dostluklarının uzun yıllara dayalı olduğunu ifade eden Hasan Gülbaran, uzun zamandır kendisini ziyaret etmek istediğini dile getirdi. Hasan Gülbaran’ın eşi Saadet Gülbaran TOGEM-DER’in yıllardır başkanlığını başarılı bir şekilde devam ettiriyor. Bu anlamda 180 okul, 850 derslik ve birçok yardıma ihtiyaç duyan vatandaşa hep birlikte el uzattıklarını ifade eden Gülbaran, “TOGEM-DER ülkemizin toplumsal kaynaşması ve toplumsal bütünlüğüne, insanlarımızın halk olma duygusuna eşsiz katkılar yapan ülkemizin en seçkin sivil toplum örgütlerinden biridir” dedi.
Başkan Silpagar, Çiftlikköy’de gerçekleştirilen yatırımları, projeleri ve çalışmaları Gülbaran ile paylaştı. Başkan Silpagar’ın çalışmalarını oldukça başarılı bulan Gülbaran, kısa süre içerisinde büyük işlere imza atan Başkan Silpagar’ı tebrik ederek anı defterini doldurdu. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyaret sonrasın Hasan Gülbaran, Başkan Silpagar’a Kuran-ı Kerim hediye etti. Daha sonra hatıra fotoğrafı çekildi. Başkan Silpagar, ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getirirken Hasan Gülbaran’a bir çiçek takdim etti. 
Editör: TE Bilişim