Sosyal sorumluluk projesi niteliğinde Yalova’ya geldiklerini belirten Gür Akad’ın menajeri ve prodüktörü Ali Kerrar Akıncı, Yalova’da da artık evlerinin olduğunu dile getirdi.

Setur’a ait Yat Limanı’nda hizmet veren Marina Brasserie, 29 Haziran Cuma günü muhteşem bir konsere imza atarak Yalovalıları coşturdu. Sahnede gitar ve vokal olarak yer alan Gür Akad’a, beck vokal, keyboard ve gitarda Bülent Güven, davulda Aydın Şeref, basgitarda ise Çağatay Alaş eşlik etti.

Konser sonrasında açıklamalarda bulunan Gür Akad’ın prodüktörü Ali Kerrar Akıncı, “Yalova’da müziğe aç ve oldukça genç bir potansiyel var. Kaliteli sanatçı ve müziklerin yapılabilmesine uygun ortamlar da mevcut. Yalova, tıpkı İstanbul Hayal Kahvesinde olduğu gibi kaliteli müziğin herkese ulaştırılması gereken ve bunu hak eden bir şehir. Biz de konsept değişikliğine giden buradaki dostlarımıza destek olmak için geldik. Bizim için bir nevi sosyal sorumluluk projesi.

İlerleyen günlerde Yalova’da bir konser daha gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz Kasım ayında çıkardığımız çalışmaya da ‘Salak’ adını verdik. Mart ayında ise içerisinde beş eser bulunan ‘Binlerce Kez’ isimli maksi single çalışmasını tamamladık. Gür Akad’ın yanı sıra ülkenin tek kadın brutal vokal sesi olan İklim’e de bir albüm yaptık. Önemli isimlerle tamamladığımız çalışmaları da dinleyicilerin beğenisine sunduk” dedi.

Editör: TE Bilişim