Bölgede faaliyet gösteren bir çok firmaya kaliteli ve hızlı bir şekilde hazır beton sağlayan Gürer Beton İşletmecisi Yılmaz Gürer, "Firmamız bünyesinde kurmuş olduğumuz Hazır Beton Santrali 2014 yılından bu yana faaliyet göstermekte olup, bu kısa süre zarfında pazarda kendine hatırı sayılır bir yer edinmiştir. Hazır beton üretimi için gerekli olan hammaddelerin teminini köklü firmalarda, piyasadaki en kaliteli ürünleri tercih ederek sağlamaktayız. Faaliyete başladığımız günden bu yana ekipmanlarımızı sürekli artırarak müşterilerimize en üst seviyede hizmet vermek için çalışmaktayız. Gerek sevkiyat, gerekse mukavemet konularında ve fiyat noktasında en iyi hizmeti verebilmek için gerekli özveri içinde olmaktayız." şeklinde konuştu.

Gürer Beton'un gelecek süreçte araç parkını geliştireceğini getiren Yılmaz Gürer, "Bölgemizde kurulu ilk yerel Hazır Beton Santrali olmamızla birlikte, şirketimizin geçmişte göstermiş olduğu özverili çalışmaların hazır beton santralimizde de devam etmesi için çalışmalarımızda azami ihtimam göstermekteyiz.

Bölgemizde bulunan tersaneler bölgesi içerisindeki tersanelerin büyük çoğunluğuna, bölgemizde yapımı devam eden otoyol projesi ve otoyol güzergahı üzerinde yapılacak olan tesislere, Yalova, Çiftlikköy, Altınova ve Karamürsel Bölgelerinde yapımı devam eden bir çok kamu ve özel binalara hizmet vermekteyiz.

Bölgemizdeki artan yapılanma ile birlikte 2015 yılı yatırım planlarımız içerisine yeni bir hazır beton santrali ve yeni araç parkı yatırımlarımızı da dahil ederek kalite, hizmet ve müşteri memnuniyetini daha yukarılara taşımayı hedeflemektedir." diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim