Asılsız Ermeni İddiaları ile Mücadele Federasyonu Başkanı Şemsettin Gürtekin Osmanlı Parkı içerisinde yer alan Şehitler Anıtı'nın bakımsızlığından dert yandı
Asılsız Ermeni İddiaları ile Mücadele Federasyonu Başkanı Şemsettin Gürtekin, Osmanlı Parkı içerisinde bulunan ve 152 tane Yalovalı şehidimizin isminin yazdığı anıtın bakımsızlığına dert yandı. Gürtekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, anıtın kir ve toz içerisinde olduğunu, bayrak direklerinin bakımsız olduğunu ifade etti.
Gürtekin, tepkisini sert bir şekilde ortaya koyarak şunları söyledi: “Yazıktır, günahtır. Yalova için, ülkemiz için düşmanlara canlarını feda eden şehitlerimize bu kadar mı değer veriliyor? Şehitlik, kirden tozdan gözükmüyor. Bayrak direklerinin ipleri kopartılmış. Bayrak direklerinin iplerini kim neden koparsın ki? Biz sahip çıkmazsak kim sahip çıkacak. Şehitliğin etrafını hapishane gibi teller ile çevrelemişler. Onun yerine, mermerler ve çiçekler ile güzelleştirilebilirdi. Umarım durumun farkına kısa zamanda varırlar.” 
Editör: TE Bilişim