PTT Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyası Yalova'da da start aldı. Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde canlarını hiçe sayarak, büyük bir özveri ile görev yapan güvenlik güçlerine ilk bayram tebriklerini Yalova Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari ve Yalova Jandarma Alay Komutanı Albay Osman Arslan gönderdi. 
Doğu ve Güneydoğu'da terörle mücadele eden güvenlik güçlerine bayramda hoş bir sürpriz yapmak adına PTT Genel Müdürlüğü tarafından Yalova'da da hayata geçirilen "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyası düzenlenen törenle start aldı. Doğu, Güneydoğu ve Karadeniz bölgelerinde belirlenen 127 birliğe üzerinde isim yazmayan 500 adet bayram tebriği gönderilecek. Bu tebrikler birlik komutanlıklarınca güvenlik güçlerine ulaştırılacak.  PTT Yalova İl Müdürlüğünde düzenlenen törende bilgi veren PTT Yalova Başmüdürü Hasan Hüseyin Kaya, "Şirketimizce, milli birlik, beraberlik ile hoşgörü ve kardeşlik duygularımızın pekiştirilmesine katkıda bulunmak ve tebrik kartı gönderme alışkanlığını yaygınlaştırılmak üzere "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyası düzenlendi. 2016 Yılı Ramazan Bayramını kapsayacak şekilde düzenlenmiş olan kampanya kapsamında, 4 farklı görsel ile özel olarak hazırlanan tebrik kartlarını vatandaşlarımız, Ülkemizin Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde canlarını hiçe sayarak, büyük bir özveri ile görev yapan Güvenlik Güçlerimize ücretsiz olarak gönderebilecek" diye konuştu. 
Güvenlik güçlerine Yalova'dan ilk tebrikleri ise Yalova Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari ve Yalova Jandarma Alay Komutanı Albay Osman Arslan gönderdi. PTT Yalova İl Müdürlüğü'ne gelen vatandaşlar ücretsiz olarak kendilerine verilecek tebrikleri listeden belirleyecekleri birliğe posta ile gönderebilecekler. 
Editör: TE Bilişim