Yalova Belediye Başkanı vefa Salman gazetemizin 23. Yıldönümü dolayısıyla bir ziyaret gerçekleştirdi. Gazeteye gelişinde Yalova Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Uğur Tezcan tarafından karşılanan Salman gazetemiz personelini kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. Gazetemiz çalışmaları hakkında başkan Salman’a bilgi veren Tezcan, gazetenin kurucuları arasında yer alan ve uzun seneler imtiyaz sahibi olarak gazetede bulunan Vefa Salman’a da teşekkür etti.
Yalova Gazetesi’nin hayata geçerken tek hedefinin, halkın haber alma hakkını yerine getirmek olduğunu hatırlatan Salman, “1995 yılında başlayan yolculuk 23 yıldır devam ediyor. Kurulduğu günden bugüne kadar aynı şevkle ve heyecanla kurucularından olduğum Yalova Gazetesi’nin yola devam ettiğini görmek beni de çok mutlu ediyor. Yalova Gazetesi her zaman halkımızın kulağı, gözü ve sesi olmuştur” diye konuştu.
Salman gazetemizin kuruluşunun 23. Yıldönümü dolayısıyla yazı işleri müdürümüz Uğur Tezcan’a Millet Çiftliği’nin1937 yılında çekilen bir fotoğrafının yer aldığı tabloyu hediye etti.

Editör: TE Bilişim