Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, hayırsever vatandaşların katkı ve destekleri sayesinde yardıma muhtaç öğrencilere hem giyim hem de burs yardımı yapıldığını bildirdi.
Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, ildeki fakir öğrencilerin hepsinin giydirilmesi için çalışma yaptıklarını söyledi.Geçen yıl ilk Yalova'ya geldiğinde 2 bin 500 öğrenciyi giydirdiklerini belirten Cebiroğlu,"Bunları gecen yıl İstanbul'dan bir hayırseverin ve dostumuzun katkılarıyla yaptık. Bu yıl da Kur'an kursunda ve okullarda ne kadar fakir varsa giydirdik. Birde bunu yaparken asla rencide etmeyeceksin. Okulundan tutunda yaşına kadar her şeyi öğrenip kıyafeti alıp poşete koyarak öğrencimize veriyorsun. Öğrencimize sanki mağazadan gitmiş almış gibi veriyoruz" diye konuştu.
Yardıma muhtaç ve annesi ve babası olmayan çocuklar içinde burs verdiklerini belirten Cebiroğlu, şöyle konuştu: "Geldiğimiz günlerde ilkokul ve ortaokulda 50  öğrenciye burs veriliyordu. Annesi veya babası olmayan maddi durumu olmayan öğrencilere yani. Biz bu sayıyı bu yıl 100 öğrenciye çıkardık. Yine İstanbul'daki hayırsever vatandaşların desteğini aldık. Biz bu yaptığımız çalışmaları söylemek istemiyoruz."
Editör: TE Bilişim