Çiftlik Mahallesi İhlas Evleri bölgesinin tamamı iki haftaya kadar doğalgaza kavuşuyor. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, bölgedeki doğalgaz hattı kazı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Silpagar, İhlas Evleri bölgesinin su sorununun ardından doğalgaz sorununun da çözülmekte olduğunu dile getirerek, “Doğalgazın gelmesiyle burada yaz kış kalmaya başlayan vatandaşlarımızın sayısının artacağını düşünüyoruz. İki hafta içinde çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bu kış artık İhlas Evleri bölgesinin tamamında halkımız evlerinde doğalgazla ısınabilecek” dedi. 
Çalışmalarda 5 bin metrelik doğalgaz hattı döşenecek. Şu ana kadar İhlas Evleri bölgesinde 3 bin 500 metrelik hat döşendi. Çalışmaların 2 hafta içinde tamamlanması planlanıyor. 90’lık ana hatta 40 ve 60’lık bağlantı hatlarının bağlanmasıyla birlikte ilçenin doğusundaki bu bölgede pek çok hane doğalgaza kavuşmuş olacak. 
Bölgede yaşayan vatandaşlar da başlayan doğalgaz çalışmalarından dolayı gayet mutlu. Çiftlikköy İhlas Evleri sakinlerinden Esra Osmanoğlu, doğalgaz sevincini yaptırdığı bir pankartla teşekkür ederek gösterdi. Osmanoğlu, İhlas Evleri sakinleri adına yaptırdığı pankartta, “Mahallemizin doğalgaza kavuşmasına vesile olan Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’a teşekkür eder, başarılı hizmetlerinin devamını dileriz” ifadesini kullandı. Mahalle sakinleri, çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini dile getirdi. 
 
Editör: TE Bilişim