Yalova Belediye eski Başkanı Yakup Koçal'ın annesi Günel Koçal Orgeneral Selahattin Risalet Demircioğlu Ortaokulu bahçesinde 2 sınıf ve bir Z Kütüphaneden oluşan anaokulu yaptıracak. Anaokulu'nun ön protokolü ise Yalova Valiliğinde imzalandı. 
Yakup Koçal'ın annesi hayırsever Günel Koçal tarafından yaptırılacak olan anaokulu ile bölgede ki vatandaşların çocuklarına okul öncesi eğitim verilmesi hedefleniyor. Yapılacak olan anaokulu ile ilgili olarak ön protokol ise Yalova Valisi Tuğba Yılmaz'ın makamında imzalandı. Protokol törenine Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, hayırsever Günel Koçal ve Yalova Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan katıldı. Protokol imza töreninde konuşan Yalova Valisi Tuğba Yılmaz eğitim alanında yapılan hizmetleri çok önemsediğini dile getirerek, "Görevimdeki ilk protokol imzasını eğitim alanındaki bir hayır işine atıyorum. Umarım bundan sonra da Yalova adına hayırlı işlere imza atarız" dedi. 
Protokolün imzalanmasının ardından resmi prosedürün başladığı anaokulunda 2 sınıf ve bir de Z kütüphane yer alacak. Binanın yapımına hemen başlanırken 2016/2017 Eğitim ve Öğretim yılına yetiştirilmesi hedefleniyor. 
Editör: TE Bilişim