Yapılan kongre sonrasında yeni yönetimini belirleyen Yalova Seyahat'in başkanı Hasan Yaşar Gencer ve yönetim kurulu üyeleri ilk ziyareti Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'a gerçekleştirdiler.
İçine düştüğü mali sıkıntılara bağlı olarak mahkeme kararı ile yönetimine kayyum atanan Yalova Seyahat yapılan çalışmalarla kısa sürede kongre aşamasına gelmiş ve geçtiğimiz hafta ise kongresini gerçekleştirerek yeni yönetimini belirlemişti. Kongrede başkanlığa tek liste ile aday olan Hasan Yaşar Gencer Yalova Seyahat'in yeni dönemdeki başkanı olmuştu. Gencer bu sürecin tamamlanmasından sonraki ilk ziyaretini Yalova Belediyesi'ne gerçekleştirdi. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman tarafından makamda ağırlanan Yalova Seyahat'in başkanı Hasan Yaşar Gencer ve yönetim kurulu üyeleri içinden geçilen zor dönem, kayyum çalışmaları ve kongre sonrasında oluşan yeni yönetimin projeleri ile ilgili Salman'a bilgiler verdiler. Bu süreçte Yalova Belediyesinin de kendilerine önemli destekte bulunduğunu vurgulayan Gencer Salman'a teşekkür etti. Salman ise, " Yalova Seyahat bu ilin bir değeridir. Ancak istemediğimiz şekilde çağın ihtiyaçlarının gerisinde kaldı. Kötü günler geçirdi ve bu süreç kayyuma kadar gitti. Kenan Engin başkanlığındaki kayyum heyetini yürekten kutluyorum. Yalova Seyahat 6 ay gibi kısa bir sürede kendi ayakları üzerinde duracak bir hale geldi. Gerçekleşen kongre ile yeni yönetiminizi belirlediniz. Bundan sonra Yalova Seyahat'in çağın gereklerine cevap veren modern bir seyahat şirketi haline dönüşeceğine inanıyorum. Bizde bu süreçte sizlere destek vermeye devam edeceğiz" dedi.
Kongrede Yalova Seyahat'in seçilecek yöneticilerine yönelik ricasını bir kez daha hatırlatan Salman, "Biz belediye olarak Yalova'nın tanıtımı için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu anlamda sizlerde Yalova'nın önemli marka değeri olan Yürüyen Köşk'ün logosunu otobüslerinize asarak tanıtımına destek olun" diye konuştu.
Yalova Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yaşar Gencer ise Yalova Seyahat'in bu ilin bir markası olduğunu vurgulayarak, "Yalova'nın tanıtımı için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üzerimize düşen ne olursa seve seve yapacağız" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim