Başta sabun çiçeği olmak üzere Yalova’da marka olmuş ve patenti alınmış ürünlerin tanıtım ve satışı için Yalova İDO İskelesi önünde yapılacak merkezde bayanlar tarafından hazırlanan ürünlerin satılmasıyla da ev ekonomilerine katkıda bulunulacak.

Yalova Belediyesi ile Yalova Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle hazırlanan protokol öncesi makamında YTSO Başkanı Tahsin Becan ve yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman yapmış olduğu açıklamada; “ Yalovamızla özdeşen ürün ve kültürel eksikliklerin farkındaydık. İlimizin tanıtımına katkı için hazırlanmış ürünlerin tanıtımının ve satışının yapılacağı yer konusunda ciddi bir eksik vardı. Yalova Ticaret ve Sanayi Odası yönetimiyle bir süredir devam eden görüşmelerimiz bugün sonuçlandı. Oda Başkanı Tahsin Becan’ın şahsında Yönetim Kurulu’na teşekkür ediyorum. Bu çalışmadan kentimiz kazançlı çıkacak” dedi.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan ise Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a teşekkür ettiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi;  “Yalova Belediyesi ile ortaklaşa yapacağımız çalışmalarla ilgili bugün güzel bir adım attık. Eksikleri tespit ederek kentimizin ihtiyacı olan diğer konularda da birlikte projeler hazırlamayı planlıyoruz. Bugün imzaladığımız protokolün hayırlı olmasını diliyorum”

İmza protokolünün ardından Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ile Yalova Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri kentle ilgili konular hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Editör: TE Bilişim