InfoLANG Dil Okulları, konuşturma odaklı yaklaşımı, uluslar arası ve kişiye özel eğitim çözümleriyle kursiyerlerinin önündeki yabancı dil öğrenme engellerini tek tek ortadan kaldırıyor.

InfoLANG Dil Okulları, Yalova “Rüstempaşa Mah. Huzur Sokak 4 Kat 2 ve 3’te açılan yeni şubesi” ve uluslararası eğitim yaklaşımı ile sektörde bir çok yeniliğe imza atıyor. Globalleşen dünyanın resmi dili olan İngilizceyi öğrenmek, kişinin mesleki hayatında olduğu gibi sosyal hayatında da bir ‘’zorunluluk’’ haline gelmiştir. InfoLANG Dil Okulları yabancı dil eğitiminde edindiği uzmanlıkla, ihtiyaca yönelik çözümler üretmeye devam ediyor.

Kadıköy, Beşiktaş, Bakırköy, Ankara Konya ve Yalova Şubelerinde konusunda uzman ve mesleklerinde kariyer sahibi eğitim kadrosuyla yabancı dil eğitimi hizmet veren InfoLANG Dil Okulları oluşturduğu “Konuşma Odaklı Özel Gruplar’’ ile klasikleşmiş metotları terk ederek ,% 90 ve üzeri derslere devam eden öğrencilerine koşulsuz ‘’Öğretme Garantisi’’ uyguluyor.
Kişilerin öğrenme stilleri ve altyapıları farklı olduğu için getirmiş olduğu “Dil Koçluğu Sistemi” ile kursiyerlerin güçlü ve zayıf yönlerini tespit ederek aynı zamanda danışmanlık hizmeti de veriyor.Alışık olunmuş metodların dışına çıkan InfoLANG Dil Okulları kursiyerlerin dikkatini çekiyor.

Geleneksel ve maliyet korkularından oluşmuş derslikler yerine, başarısı ve konforu kanıtlanmış U modelindeki müzakere masalarında projeksiyon cihazları, Akıllı Tahta ve özel laboratuarlarda bilgisayar destekli eğitim sistemiyle “eğlenerek öğrenmenin” keyfini yaşatıyor. Aynı zamanda TOEFL Test Merkezi olan InfoLANG Dil Okulları. Dil Sınavlarına yönelik de farklı eğitimler sunuyor.

 

Editör: TE Bilişim