Kadıköy Belediyesi yeni hizmet binası hızla yükseliyor. Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, "Hizmet binasını bu yıl içerisinde hizmete sokmak istiyoruz" dedi
Kadıköy Beldesine yakışan bir belediye binası kazandırmak için kolları sıvayan Belediye Başkanı Mehmet Şahin geçtiğimiz aylarda binanın yapımına start vermişti. 2 milyon 650 bin TL'ye yapım işi ihale edilen bina zemin+3 kat olarak inşa ediliyor. Hızla yükselen binanın 2016 yılı içerisinde bitirilmesini hedeflediklerini dile getiren Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, "Kadıköy'e hizmet için yola çıktığımız bu süreçte beldemize yakışan bir hizmet binasını da kazandırmak istiyoruz. Bu amaçla geçtiğimiz aylarda kestiğimiz kurban ve dualarla temelini attığımız hizmet binamız hızla yükseliyor. Binamızda birimlerin olacağı yerler dışında beldemizin en büyük ihtiyaçlarından birisi durumunda ki bir nikah salonu da yer alacak. Belediye binasını 2016 yılı içerisinde tamamlamak istiyoruz. Tüm çalışmalar ve planlamalarda bu anlamda yoğunlaştı. Binamız tamamlandığında beldemiz halkına daha hızlı, kaliteli ve iyi hizmet sunacağız" dedi.
Kadıköy halkı da belediye binasının bir an önce tamamlanmasını 4 gözle beklediklerini dile getirerek, "Belediye başkanımız seçim zamanında beldemize daha iyi hizmet sunacak bir belediye binası vaat etmişti. Bu sözünü tuttu ve binanın yapımına başladı. Binamızın her geçen gün yükseldiğini görmekten mutluluk duyuyoruz. Belediyemizin içerisinde bir de nikah salonu yer alacak. Yani artık başka yerlere gitmek zorunda kalmayıp kendi binamızda nikahlarımızı kıyabileceğiz. Öte yandan tüm belediye birimleri tek çatı altında toplanacağından hizmetleri daha hızlı alabileceğiz. Bu hizmeti halkımıza sunan belediye başkanımıza teşekkür ederiz" diye konuştular.
Editör: TE Bilişim