Kadıköy Belediyesi beldedeki çocukların rahatça oynayacağı alanlar oluşturmak adına yaptığı çocuk parklarını yapmayı sürdürüyor. 
Kadıköy Belediyesi beldedeki sorunları bir bir ortadan kaldırmasının yanısıra alt ve üstyapı çalışmalarını da sürdürüyor. Bütün bu çalışmalar esnasında çocukları da unutmayan Kadıköy Belediyesi beldedeki çocuklar için rahatça oynayabileceği güvenli oyun alanları oluşturuyor. Beldedeki gelen taleplere göre mahallelere yayılan parklar çocuklar kadar vatandaşları da memnun ediyor. Mahallelerinde oluşturulan parklarda çocuklarının gözlerinin önünde oynadığını belirten vatandaşlar, "Belediyemize çocuklarımızı da düşündüğü için teşekkür ediyoruz. Mahallelerimizde oluşturulan çocuk parklarında çocuklarımız güven içerisinde oynayabiliyorlar. Bu sayede bizlerde gözümüz arkada kalmadan çocuklarımızı bu parklara gönderebiliyoruz. Belediyemiz beldemizi modern bir yaşam alanına dönüştürdü" diye konuşuyorlar. 
Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin İse, "Belediyeler sadece yol, kanalizasyon yapan kurumlar değildir. Belediyeler toplumun her kesiminin ihtiyaçlarına cevap vererek onlara huzurlu ve rahat bir yaşam sunmayı amaç edinen kurumlar olmalıdır. Bizde bu amaca uygun olarak toplumun her kesimine hizmet eden çalışmalara imza atmaya çalışıyoruz. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız içinde mahallelerimize oyun alanları oluşturuyoruz. Halkımızdan gelen olumlu tepkiler ise bizi çok memnun ediyor" diye konuştu. 
Editör: TE Bilişim