Yalova Kadın Girişimciler Kurulu ve Girişimci Kadınlar Derneği Mimarlar Odası Yalova Temsilcilik Başkanlığını ziyaret etti. Kadın Girişimciler Kurulu ve Derneği’nin çalışmalarını takdirle izlediğini belirten Mimarlar Odası Yalova Temsilcilik Başkanı İsmail Hakkı Gültekin, “Yaptıkları çalışmaları görünce insan Yalova'nın geleceğinin kadınlarda olması gerektiği inancına sahip oluyor” dedi.
Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu ve Girişimci Kadınlar Derneği YTSO’nun kurumsal sosyal sorumluluk projelerinden birisi olan satış yerinin mimari projesi için Mimarlar Odası yönetimine teşekkür ettiler. 
Ziyaretle ilgili bilgilendirmede bulunan İsmail Hakkı Gültekin, “Yalova Ticaret ve Sanayi Odası kurumsal sosyal sorumluluk projesi olan, İdo Yenikapı İskelesinin bulunduğu alandaki sabun çiçek satış yerinin mimari projesi odamızın görevlendirdiği mimar Savaş Dinçer tarafından gerçekleştirilmişti. Kurum ve dernek üyelerinin özverili çalışmalarını görünce insan ister istemez çalışmalarına katkıda bulunmak istiyor. Yalova'lı kadınların üretime katılmaları nın ve aile bütçelerine katkıda bulundurmanın hazzını yaşıyorlar. Yaptığımız sohbette insan, Yalova'nın geleceğinin kadınlarda olması gerektiği inancına sahip oluyor.  Yalova Mimarlar Odası olarak, bundan sonra yapacakları her projede, maddi ve manevi olarak destek çıkacağımızın kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz” dedi.                   
Editör: TE Bilişim