Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman tarafından seçim öncesinde verilen sözler bir bir yerine getirilmeye devam ediyor. Adnan Menderes Mahallesi’nde yapılan kentimizin ikinci pazaryerinin inşası tüm hızıyla sürdürülüyor.
Bağlarbaşı, Kazımkarabekir ve Dere Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarımıza hizmet verecek olan kentimizin ikinci üzeri kapalı pazaryerinin inşasında sona yaklaşılıyor. 5550 m2 alanda inşa edilen pazaryeri, tek katlı çelik karkas yapı olacak. Yapılan yeni pazaryeri ile büyüyen ve gelişen Yalova’mızda, mahallelimiz için ulaşım zorluğu da ortadan kalkmış olacak.
İkinci kapalı pazaryeri ile ilgili açıklama yapan Başkan Vefa Salman, “Adnan Menderes Mahallemiz, Yalova’nın en güzel mahallelerinden biri olacak. Belediyemiz tarafından çalışmalarına başlanan ikinci kapalı pazaryerinin inşasında bazı sıkıntılar ortaya çıkmıştı. Bunları mümkün olabilecek en kısa sürede çözerek çalışmalarımıza hız verdik. Temelin atılmasından sonra zemin betonla kaplanarak çelik yapının inşa edileceği bağlantı noktaları tamamlandı. Yaklaşık 1 hafta sonra çelik karkas yapının da inşasına başlanacak. Kentimizin ikinci pazaryerinin inşasını yılbaşına kadar tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim